LTCLogo

LTC Vredenburch is de huisvereniging van Tennispark Vredenburch met ruim 400 leden waaronder 60 jeugdleden. De vereniging biedt onderdak aan zowel de sportieve recreant, die gezellig een balletje wil (leren) slaan, als aan de wedstrijdsporter.

LTC Vredenburch bestaat sinds 1975. De vereniging, die bij de KNLTB is aangesloten, kenmerkt zich door een zeer gevarieerd ledenbestand. Meisjes, jongens, opa's, oma's, huismannen, zakenvrouwen, gezelligheidstennissers, competitiespelers en alles dat daar tussenin zit komt u bij LTC Vredenburch tegen. Hierdoor, maar ook door de gezellige sfeer op het mooie park en de veelheid aan activiteiten die worden georganiseerd, zullen nieuwe leden zich snel thuis voelen bij onze vereniging. De verlichte en onverlichte gravelbanen en de verlichte all-weatherbanen (tot 23.00 uur) bieden de leden ruime speelgelegenheid

Speelgelegenheid (seizoen van 1 april tot 1 oktober)

All-in lidmaatschap: Voor onze leden vanaf 18 jaar is de speelgelegenheid praktisch onbeperkt. Zowel doordeweeks overdag als 's avonds en in het weekend kan er volop getennist worden. Verder heeft de vereniging de beschikking over verlichte banen waarop 's avonds tot 23 uur kan worden gespeeld.

Daglidmaatschap: Onze dagleden (vanaf 18 jaar) kunnen op doordeweekse dagen van 9 tot 18 uur tennissen. Verder mogen zij aan alle verenigingsactiviteiten deelnemen (gezelligheidstoernooien, clubtoernooi, etc) met uitzondering van de competities.

Aspirant-seniorlidmaatschap (16 en 17 jaar): Onze aspirant-senioren kunnen deelnemen aan alle jeugdactiviteiten inclusief de gratis tennislessen. Aspirant-Senioren hebben daarnaast dezelfde speelrechten als senioren met een all-in-lidmaatschap.

Jeugdlidmaatschap: De jongens en meisjes 6 t/m 15 jaar tennissen van maandag tot vrijdagmiddag van 13 tot 18 uur. Tijdens de schoolvakanties mag er verder op doordeweekse ochtenden worden getennist en na de competitie, vanaf medio juni, ook in de weekends.

Voor meer informatie over LTC Vredenburch, klik hier...

Copyright (c) Tennispark Vredenburch 2014. All rights reserved.
Real time web analytics, Heat map tracking
79904